Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Dünya İyilik Günü kapsamında 13 Kasım 2023 tarihinde etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Dünya İyilik Günü kapsamında 13 Kasım 2023 tarihinde “Sizin Yanınızdayız Sloganıyla, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer Merkezi ile Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ortaklığında Malatya Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde yer alan bireylere yönelik kariyer söyleşisi ve müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirilmiştir. Söz konusu etkinlikte MTÜ KAMER birim sorumlusu Dr. Atilla ÜNLÜ e-insan uygulaması, EKPSS ve İşkur iş başvuru süreçleri hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra Müzik bölümü öğrencilerinden Ebubekir DEMİR, Deniz Bereket, Melike ÖZKAN, Sevilay YILDIRIM, Eyyüp ÇETİNKAYA ve Taner YILMAZ etkinliğe katılan bireyler müzik dinletisi gerçekleştirmiştir.