IKAF Kariyer Fuarı Öğrenci Katılımı

Değerli Öğrenciler,

Mesleki kariyeriniz açısından önemli bir fırsat olan kariyer fuarlarında sektör temsilcileri ile bire bir görüşme ve cv’lerinizi sunma fırsatı 20-21 Nisan 2020 tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleştirilecek İpekyolu Kariyer Fuarı ile ayağınıza geliyor. Bu önemli fırsatı kaçırmamak için sizde Yetenek Kapısı portalına kaydınızı yapın ve Fuarlarım menüsünde İpekyolu Kariyer Fuarı kaydınızı yaptırın.

Kayıt yaptıran öğrencilerimizin mail adreslerine fuar alanına giriş için gelecek olan QR kodlarını muhafaza etmeleri gerekmektedir.

Fuara katılım için üniversitemiz tarafından ulaşım ve yemek desteği sağlanacaktır. Ayrıca fuara katılacak öğrenciler için 25 Mart 2020 tarihinde saat 09:30-17:00 saatleri arasında “Etkili Mülakat ve Özgeçmiş Yazma Teknikleri” konusunda eğitim verilecektir. Eğitime katılım başvuruları için öğrencilerimizin Yetenek Kapısı portalında yer alan etkinlik menüsünden eğitime kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Yetenek Kapısına erişim için tıklayınız.